Be A Wonder

Be A Wonder, ontspanning en coaching voor kinderen. De naam zegt het al, verschillende activiteiten binnen één naam. 
Be A Wonder is een naam die niet zomaar uit de lucht is komen vallen, het staat voor:
*Bewonder hoe bijzonder je bent: elk kind is uniek en mag zich zo ook voelen
*Be a Wonder: elk kind is een wonder: elke ouder wil zijn kind gelukkig zien, hier gaan we voor!
Steeds vaker komt het voor dat kinderen vastlopen, dat ze niet lekker in hun vel zitten, om welke reden dan ook. Be A Wonder is er voor deze kinderen.                                                                                       
Voor elk kind is er een eigen 'probleem', dus ook een eigen oplossing.Elk kind is uniek en heeft een eigen aanpak nodig voor het oplossen van zijn probleem.  De focus wordt wel gelegd op de kracht en mogelijkheden van het kind, niet op de oorzaak van het probleem. Spelenderwijs leer ik de kinderen nieuwe vaardigheden aan en ik laat ze ontdekken welke kwaliteiten ze in zich hebben. Samen oefenen we hoe deze vaardigheden/kwaliteiten gebruikt kunnen worden in situaties die moeilijk zijn.
Be A Wonder staat ook voor ontspanning. Soms is het voldoende om een kind te laten voelen dat zijn hoofd leeg is als hij kan bewegen en ontspannen. Tijdens de sessies zal ik dan ook regelmatig gebruik maken van ontspanningsoefeningen.
Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe groot de liefde en verantwoordelijkheid is voor je kind. Met dit in gedachten ga ik aan de slag met de behandeling van uw kind. Met de uiterste zorg zal ik uw kind coachen naar het gewenste einddoel.

Heeft u vragen, schroom dan niet om een bericht achter te laten via het contactformulier!