Even voorstellen

                                                          

Wie ben ik, ik ben Ilona de Jong. Getrouwd en moeder van een dochter van 13 en een zoontje van 6 jaar. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende dingen gedaan, juist daarom weet ik nu waar mijn passie ligt... het begeleiden van kinderen met als doel om vol vertrouwen en plezier in het leven te staan en ze trots te maken op zichzelf! 
Mijn aandacht voor kinderen is begonnen op de PABO, ik wist al op hele jonge leeftijd dat ik lerares wilde worden. Na 5 jaar voor de klas te hebben gestaan, heb ik me volledig gericht op het moederschap, iets waar ik ook veel van geleerd heb. In de periode hierna ben ik in een babyspeciaalzaak en meubelzaak terecht gekomen waar ik met plezier gewerkt heb, maar toch was er geen volledige voldoening. Ik miste het werken met kinderen... 
Al die jaren ben ik geboeid gebleven door kinderen en dan vooral kinderen die extra aandacht en hulp konden gebruiken. Ik vind het heel fijn om 1 op 1 met kinderen te kunnen werken en ze zo de volledige aandacht te kunnen geven.
Mijn drive om met kinderen te werken liet me niet los en ik wilde hier iets mee, vandaar dat ik in december 2014 de opleiding tot Kindercoach ben gaan doen. Na deze succesvol afgerond te hebben, wilde ik hier zeker iets mee gaan doen. Mijn doel is nu meer dan ooit duidelijk: ik wil kinderen helpen, ieder kind hoort zich blij en vrij te voelen en hier ga ik mijn uiterste best voor doen!