Be a Wonder

Welkom bij Be a Wonder!

Be a Wonder, coaching voor ouder en kind richt zich, zoals de naam al zegt, op het kind én de ouders. Natuurlijk zijn zij altijd sterk verbonden, maar soms ligt de oplossing nu eenmaal in het midden. De ouders én het kind hebben een aandeel en hoe fijn is het dan om ze allebei te helpen, zodat het 'probleem' langs beide kanten wordt aangepakt?

Ik ben er ook voor de ouders waarvan de kinderen nog te jong zijn om te coachen. Dus de ouders die met hun handen in het haar zitten, wat betreft opvoeding, slaapproblemen, eetproblemen etc. We kunnen hier samen kijken naar een passende oplossing binnen jullie opvoeding.

Dan de naam: Be a Wonder

Deze is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Er zitten verschillende betekenissen achter;

B e w onder hoe bijzonder je bent: elk kind is uniek en mag zich zo ook voelen
Be a Wonder : elk kind is een wonder: elke ouder wil zijn kind gelukkig zien, hier gaan we voor!
Voor elk kind is er een eigen 'probleem', dus ook een eigen oplossing. Elk kind is uniek en heeft een eigen aanpak nodig voor het oplossen van zijn 'probleem'. Ik ga dan ook vooral op zoek naar de mogelijkheden en de talenten van het kind, zodat het kind volledig in zijn kracht staat bij het aanpakken van de hulpvraag. Bij de coaching wordt de nadruk vooral gelegd op het talent en mogelijkheden van het kind, niet op de oorzaak van het probleem of een diagnose. Spelenderwijs leer ik de kinderen nieuwe vaardigheden aan en laat ik ze ontdekken welke kwaliteiten ze in zich hebben. Samen oefenen we hoe deze vaardigheden/kwaliteiten ingezet kunnen worden in verschillende situaties voor nu en in de toekomst.
Be A Wonder staat ook voor ontspanning. Soms is het voldoende om een kind te laten voelen dat zijn hoofd leger wordt als hij/zij kan ontspannen. Tijdens de sessies zal ik dan ook regelmatig gebruik maken van verschillende ontspanningsoefeningen.
Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe groot de liefde en verantwoordelijkheid is voor je kind. Met dit in gedachten ga ik aan de slag met de behandeling van uw kind. Met de uiterste zorg zal ik uw kind coachen naar het gewenste einddoel.

Heeft u vragen, schroom dan niet om een bericht achter te laten via het contactformulier!