Even voorstellen...


Wie ben ik?

Ik ben Ilona de Jong. Getrouwd, woonachtig in het mooie Zegge (Brabant) en moeder van een dochter van 18 en een zoon van 11 jaar. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende dingen gedaan, juist daarom weet ik nu waar mijn passie ligt... het begeleiden van kinderen met als doel: vol vertrouwen en plezier in het leven staan en ze trots maken op zichzelf!

Mijn aandacht voor kinderen is begonnen op de PABO, ik wist al op hele jonge leeftijd dat ik lerares wilde worden. Na 5 jaar voor de klas te hebben gestaan, heb ik me volledig gericht op het moederschap, iets waar ik ook veel van geleerd heb. In de periode hierna ben ik in een babyspeciaalzaak terecht gekomen waar ik met plezier gewerkt heb, maar toch was er geen volledige voldoening. Ik miste het werken met kinderen...

Mijn drive om met kinderen te werken liet me niet los, vandaar dat ik de opleiding tot Kindercoach ben gaan doen. Hier haalde ik super veel voldoening uit en kwam tot het inzicht dat ik gemaakt ben om met kinderen te werken. Ik ben bij SKM gaan werken als pedagogisch medewerker en heb gewacht op het moment dat ik mijn eigen praktijk kon opstarten en kon combineren met mijn huidige werk.

Dit is voor mij de ideale combinatie. Werken tussen de kinderen en ze van alles leren, maar ook het 1 op 1 werken met kinderen (en ouders) die wat extra hulp en aandacht nodig hebben. We zijn inmiddels verhuisd en ik heb nu een mooie ruimte aan huis waar ik de kinderen en hun ouders kan uitnodigen. Ideaal dus voor Be a Wonder!

Mijn doel is nu meer dan ooit duidelijk: ik wil kinderen helpen, ieder kind hoort zich blij en vrij te voelen en hier ga ik mijn uiterste best voor doen!

Tot ziens bij Be a Wonder!